Order opties deel 2

Search and destroy

In deze gemoedstoestand zijn je teamgenoten tot van alles in staat ,ze vliegen met ongekende snelheden en zoeken naar vijanden die ze kunnen verdelgen onder hun krachtige wapens.

Patrol

Dankzij de ongekend grootte van de galatica is het moeilijk om ieder stuk een ruimteschip hebben te patrouilleren. Maar het is wel belangrijk op bepaalde doorgangswegen ruimteschepen laten te vliegen.

Minelay

Wil jij jouw territorium afbakenen, doe dit dan met krachige mijnen die de ruimteschepen van de vijand met gemak neerhalen. Naast het aanrichten van schade is het een slimme manier om te melden in welk galatica je vijand rond hangt.

Minesweep

Naast het neerleggen van mijnen kun je ook velden met mijnen sweepen .Dit houdt in dat je de mijnen in een specifiek territorium leeg kunt maken zodra jij en je teamgenoten er veilig door heen kunnen vliegen. Uiteraard heeft heeft het enige tijd nodig en geeft het je vijand kans genoeg om je aan te vallen.

Navitron

De ruimte is zoals je weet een van ongekende grootte. Ook dit wordt getoond in de game battlecruiser millennium. Hier zul je erachter komen dat het galatica enorm groot is maar dakzij de ruimteschepen en hun snelheden met gemak benaderd kunnen worden Vlieg van het ene universum naar het andere en bezoek pluto en binnen enkele minuten bezoek je mars. Dankzij snelheden sneller dan het licht, zul je gemakkelijk kunnen voortbewegen in het grote universum. Olm je zelfde juiste richting in te laten vliegen beschik je ook over een navigatiesysteem genaamd navitron. Met deze navitron kun je snel en gemakkelijk zien waar je naartoe moet reizen, welke coördinaten je moet volgen en waar bepaalde planeten zijn. Mocht je opzoek zijn naar een specifieke planeet. Je ziet de wegen die je moet bevliegen erom er te komen en worm gaten waar je voor op moet passen.

Val planeten aan met Orbital Strike

De aarde is onder de aanval door vijanden en hebben bepaalde delen van de aarde overgenomen. Maak gebruik van orbital Strike. Waarbij je één krachtige OTS raket op een continent afvuurt en het totaal verwoest. De game maakt het mogelijk. Wees tactisch, kies het juiste gehalte plutonium want anders vernietig je je eigen thuisbasis nog. Dat wil je natuurlijk niet.